Oferta

Smaki Tortów

BERRY WHITE

Słodycz białej czekolady z kwaśnymi owocami lasu.
• biszkopt waniliowy/kakaowy
• krem z białej czekolady + mus owoce leśne + frużelina owoce leśne

MANGO MARAKUJA

Słodkie mango przełamane kwaśną marakują
• biszkopt waniliowy nasączony syropem mango
• krem waniliowy + żelka marakuja
• mus mango

BUENO TRUSKAWKA

Tort z delikatnym chrupnięciem
• biszkopt kakaowy
• krem Kinder Bueno z kawałkami batonika
• mus truskawkowy

OREO

Słodkie ciasteczka w parze z borówką amerykańską
• biszkopt waniliowy/kakaowy
• krem Oreo
• mus borówkowy

CHRUPIĄCA CZEKO TRUSKAWKA

Tort z kuleczkami czekoladowymi
• biszkopt kakaowy
• krem z mlecznej czekolady z kuleczkami czekoladowymi
• mus truskawkowy

ORZESZKI W KARMELU

Wyrazisty smak orzechów zatopionych w karmelu
• biszkopt waniliowo -orzechowy
• krem waniliowy + karmel/solony karmel + orzechy

CZEKO WIŚNIA

Mocno czekoladowy tort, przełamany kwaśną wiśnią.
• biszkopt kakaowy
• krem z mlecznej czekolady + kinfitura wiśniowa
• mus wiśniowy
• 18+ wersja dla DOROSŁYCH biszkopt nasączony wiśniówką i konfitura z dodatkiem %

WANILIA Z MALINĄ

Lekkie, klasyczne połączenie smakowe
• biszkopt waniliowy
• krem waniliowy + frużelina malinowa
• krem malinowy

KOKOS TRUSKAWKA

Słodki i delikatny tort
• biszkopt waniliowy
• krem Rafaello + żelka truskawkowa
• mus truskawkowy

WHISKY 18+

Tort ciężki, czekoladowy z whisky
• biszkopt kakaowy nasączony %
• krem z mlecznej czekolady z whisky.

Smaki Bento Cake

Cennik Tortów

Bento Cake 2-4 porcje fi 10 – 80 PLN
Torcik ma jedno przełożenie kremem.
Zapakowany jest w „pudełko na wynos”.
Do tortu dołączona jest malutka świeczka.

6 porcji fi 12 – 180 PLN
8 porcji fi 14 – 200 PLN
9-12 porcji fi 16 – 230 PLN
13-15 porcji fi 18 – 260 PLN
16-20 porcji fi 20 – 300 PLN
21-24 porcji fi 22 – 340 PLN
+25 porcji to 14 PLN za porcję

W każdym torcie znajdują się dwa przełożenia.
Pierwsze przełożenie to krem + frużelina/żelka, zaś drugie to mus owocowy. Nasączenie jakiego używam do biszkoptu to zazwyczaj lemoniada.

Torty do 24 porcji maja stałą cenę. Powyżej 24 porcji jest to 14 PLN za porcję. Liczba porcji odpowiada ilości gości.

W cenie tortu jest podstawa dekoracja : prosta etykieta z masy cukrowej z imieniem lub wiekiem, topper zrobiony własnoręcznie, beziki, posypka, drip – spływająca czekolada, rozety z kremu maślanego na bezie szwajcarskiej.

Dekoracje tj. figurki z masy cukrowej, wydruk cukrowy, słodycze, słodkości wykonane przeze mnie (makaroniki, cake sicles itp.) , żywe kwiaty , topper na zamówienie to dodatkowy koszt, wyceniany indywidualnie.

Wykonanie tortu z wysłanych przez Państwa zdjęć jest dla mnie inspiracją, nigdy nie będzie to odwzorowanie 1/1, ponieważ jest to praca artystyczna, a każdy ma inne zdolności manualne.

Menu Słodkości

MINI BEZA PAVLOVA

z kremem śmietankowym i owocami sezonowymi

11 zł

PTYŚ Z KRUSZONKĄ

• krem malinowy z karmelem
• krem limonka
• krem patissiere

9 zł

MAKARONIKI (10szt.)

• biała czekolada - mango 70 zł
• mleczna czekolada - owoce leśne 60 zł
• pistacja - malina 70 zł
• truskawka - mięta 70 zł

CAKE POPS

• waniliowy
• masło orzechowe

5 zł

BABECZKA

• waniliowa
• czekoladowa
z frużeliną owoce leśne i kremem śmietankowym

8 zł

LIZAKI BEZOWE

• średnica 5cm
• średnica 10cm

4 zł

6 zł

BABECZKA PERSONALIZOWANA

• waniliowa
• czekoladowa
z dekoracją z masy cukrowej lub wydruku cukrowego

11 zł

DONUTS

• wanilia - cytryna
• brownie

5 zł

7 zł

CAKE SICLES

• ciasto biszkoptowe z żelem owocowym
• sernikowe z karmelem

9 zł

10 zł

EKLERY

• kinder bueno - owoce leśne
• mleczna czekolada - karmel

9 zł

DUŻE CIACHO

na bazie masła orzechowego i białej czekolady, turbo słodkie

5 zł

WAŻNE

Przy zamówieniu jednego rodzaju słodkosci minimalna ilość to 6-10 szt w zależności od tego co Państwo wybiorą.

W intencji
Klienta należy poinformować o ewentualnych alergiach.

Śledź mnie na