Bento Cake 2-4 porcjefi 10 – 80 PLN Torcik ma jedno przełożenie kremem. Zapakowany jest w „pudełko na wynos”. Do tortu dołączona jest malutka świeczka.
6 porcjifi 12 – 180 PLN 8 porcji fi 14 – 200 PLN 9-12 porcji fi 16 – 230 PLN 13-15 porcji fi 18 – 260 PLN 16-20 porcji fi 20 – 300 PLN 21-24 porcji fi 22 – 340 PLN +25 porcji to 14 PLN za porcję
W każdym torcie znajdują się dwa przełożenia. Pierwsze przełożenie to krem + frużelina/żelka, zaś drugie to mus owocowy. Nasączenie jakiego używam do biszkoptu to zazwyczaj lemoniada.
Torty do 24 porcji maja stałą cenę. Powyżej 24 porcji jest to 14 PLN za porcję. Liczba porcji odpowiada ilości gości.
W cenie tortu jest podstawa dekoracja : prosta etykieta z masy cukrowej z imieniem lub wiekiem, topper zrobiony własnoręcznie, beziki, posypka, drip – spływająca czekolada, rozety z kremu maślanego na bezie szwajcarskiej.
Dekoracje tj. figurki z masy cukrowej, wydruk cukrowy, słodycze, słodkości wykonane przeze mnie (makaroniki, cake sicles itp.) , żywe kwiaty , topper na zamówienie to dodatkowy koszt, wyceniany indywidualnie.
Wykonanie tortu z wysłanych przez Państwa zdjęć jest dla mnie inspiracją, nigdy nie będzie to odwzorowanie 1/1, ponieważ jest to praca artystyczna, a każdy ma inne zdolności manualne.